Despre Mine

Am 17 ani si sunt eleva. Am lucrat in multe proiecte si imi doresc sa invat cat mai multe. Mai jos se afla profilul meu personal.

4

Proiecte Totale

36

Voluntariate

HTML → advanced

CSS → advanced

Java → advanced

Java FX → advanced

C++ → intermediate

HTML

HTML este limbajul de programare care face "magia" de a transforma liniile de cod într-un website funcțional, însă fară partea vizuala: culoare, aliniere a elementelor, umbre, etc.

CSS

CSS, numit și Cascading Style Sheets, este limbajul de programare care dă culoare unui website. La propriu. Și nu doar culoare, datorită CSS-ului textele au diferite dimensiuni, există alinieri ale elementelor, decorații, umbre, etc.

Java

Java este un limbaj de programare orientat-obiect de nivel înalt. Acesta este utilizat pentru dezvoltarea aplicațiilor web, dar se pot crea de la simple aplicații pentru mobil până la programe destinate unor centre de date imense.

Java FX

JavaFX este proiectat pentru a oferi dezvoltatorilor Java cu o nouă platformă grafică ușor, de înaltă performanță. Intenția este pentru noi aplicații de a utiliza JavaFX , mai degrabă decât Swing pentru a construi aplicației interfață grafică cu utilizatorul.

C++

C++ este un limbaj multi-paradigmă, cu verificarea statică a tipului variabilelor ce suportă programare procedurală, abstractizare a datelor, programare orientată pe obiecte și este limbajul pe care se studiază în liceele și facultațile din Romania.

GitHub

Git este un sistem version control care rulează pe majoritatea platformelor, inclusiv Linux, POSIX, Windows și OS X. Ca și Mercurial, Git este un sistem distribuit și nu întreține o bază de date comună.

MySQL

MySQL este un sistem de gestiune a bazelor de date relaționale, produs de compania suedeza MySQL AB și distribuit sub Licența Publică Generală GNU. Este cel mai popular SGBD open-source la ora actuală.

Bootstrap

Bootstrap este un framework CSS gratuit și opend-source, direcționat către dezvoltarea web front-end receptivă și mobilă. Conține șabloane de design bazate pe CSS și JavaScript pentru componente de interfață.

Spring

Spring Framework este o platformă cu sursă deschisă pentru simplificarea scrierii aplicațiilor în limbajul Java. Deși este folosit în principal pentru platforma Java EE, Spring poate fi utilizat pe orice aplicație Java.

Maven

Maven este un sistem de build și administrare a proiectelor, scris în Java. Funcționalitățile sale principale sunt descrierea procesului de build al software-ului și descrierea dependențelor acestuia.

Photoshop

Adobe Photoshop este un software folosit pentru editarea imaginilor digitale pe calculator, program produs și distribuit de compania americană Adobe Systems și care se se adresează în special profesioniștilor domeniului.
Educatie

Iul 2020 - Nov 2020

Jademy

Am urmat cursul de Java din cadrul academiei Jademy, "Java Intermediate Module". Am aplicat Java in numeroase proiectea de-a lungul cursului si am folosit o paleta larga de tehnologii: Github, Intellij Idea Community IDE, Maven Project Manager, JSON, MySQL, Spring, Bootstrap si Hibernate.


3 Oct 2020

SAT

Fiind pusă în fața carantinei, am ales să mă axez pe mine și sa ma pregatesc intens pentru SAT. Dupa cateva luni de munca pe cont propriu, acasa, am reușit sa iau un scor de 1400 de puncte.


Jun 2019

FCE

În clasa a 9-a am obținut 179 de puncte la examenul Cambridge de engleza FCE.


2018-2019

Certificate ECDL

ECDL (European Computer Driving Licence)
  • KompoZer 2.0
  • Microsoft PowerPoint
  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Access
  • Microsoft Outlook
  • Computer Usage
2018-prezent

Colegiul National Gheorghe Șincai

In 2018 am luat nota 9.95 in Evaluarea Națională și am intrat la unul din cele mai bune licee din București.

Nov 2017

PET

La începutul anului școlar 2017-2018 am dat examenul Cambridge de engleza PET, obținând 158 de puncte.

Experienta Developing

Oct 2020-prezent

Web Developer

Revista Ca Va

În prezent ma ocup de mentenanța site-ului Ca Va.


Aug 2020-prezent

Web Developer

Clockworks

M-am oferit sa fiu Web Developer-ul site-ului echipei de robotica Clockworks și sa ma ocup de mentenanța lui, lucru pe care l-am facut pana in prezent.


Iul 2020-prezent

GitHub

My GitHub account

Aici puteți gasi mai multe proiecte la care am lucrat de-a lungul timpului.


Iul 2020-prezent

Web Developer

Site-ul meu personal

Am decis sa preiau un proiect persoanl pentru a îmi putea testa cunostințele si a putea sa cresc in acest domeniu.


Dec 2019-prezent

Web Developer

Happy Camps Squad

Impreună cu Radu Nicolae am facut site-ul echipei de voluntari Happy Camps, iar în prezent ma ocup de mentenanța acestuia.


Alta Experienta

13-16 Mar 2020

Staff Member

ICHB Mun

Timp de 4 zile am ajutat la organizarea si buna funcționare a acestui eveniment.


31 Ian-2 Feb 2020

Voluntar

Winter Corporate Games 2020

Am participat la Winter Corporate Games pe poziția de voluntar.


27 Ian-27 Apr 2020

Voluntar

Crucea Rosie

Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie este o mișcare umanitară internațională a cărei misiune este de a proteja viața și sănătatea oamenilor, de a asigura respectul față de ființa umană, de a preveni și alina suferința oamenilor, fără vreo discriminare de naționalitate, rasă, religie, clase sociale sau opinii politice. Din cauza carantinei am putut activa în cadrul acestui program doar 3 luni.


16 Oct 2019

Participant

Dialogul UE cu tinerii

Am participat la consultarea locală din cadrul celui de-al Șaptelea Ciclu al Dialogului Uniunii Europene cu Tinerii, organizată în Colegiul Național "Sfântul Sava".


21 Sep 2019-prezent

Membru

Clockworks

Clockworks este echipa de robotica a Colegiului National Gheorghe Sincai. Acestia parSticipa la cea mai mare competitie de robotica din lume, FTC Tech Challenge.


14-16 Iun 2020

Voluntar

Summer Corporate Games 2019

Am participat la Summer Corporate Games pe poziția de voluntar.


17 Apr 2019 - prezent

Voluntar

Happy Camps

Happy Camps organizează tabere pentru copii și adolescenți. Happy Camps este despre muncă, sport și distracție, acesta fiind motivul principal pentru existența parteneriatului cu Corporate Games.


Sep 2018 - Sep 2019

Voluntar

Proedus

Am activat ca voluntar Proedus timp de un an in care am participat la numeroase evenimente.